[/vc_row]

Nationale Sportweek. Wij doen mee, jij ook?

20-09-2021
Zaterdag 25 september van 13.00-16.00 uur zijn wij één van de locaties voor de 6 kamp. De teams die zich hebben ingeschreven strijden tegen elkaar, voor een zo goed mogelijk resultaat.

Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken bij Sportcentrum Oosterhesselen. Bij ons kan je het hele jaar binnen tennissen, fitnessen (zowel binnen als buiten) en deelnemen aan groepslessen. Onbeperkt fitnessen vanaf €25,- per maand. Het hele gezin voor slechts €80,- per maand.
Leden kunnen nog steeds de maand december GRATIS sporten, als ze voor 1 oktober 3 nieuwe leden aanbrengen. Nieuwe leden betalen tot oktober geen inschrijfgeld à €17,50 én krijgen tijdens de Nationale Sportweek ook nog een bidon cadeau! Schrijf je via onze website in voor een gratis proefles.

Wil je de hele winter binnen tennissen op een vaste dag en tijdstip? Dat kan met een wintercontractbaan. Er zijn nog wat dagen en tijden waarop een tennisbaan beschikbaar is. Informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden via info@sportcentrumoosterhesselen.nl.

Wij hopen mensen uit Oosterhesselen en omgeving te stimuleren om bij Sportcentrum Oosterhesselen te komen sporten. Je bent nooit te oud en je zult merken dat je altijd resultaat kan behalen.

Fit & Gezond IEDERE DAG!

Een maand gratis sporten voor jou én geen inschrijfgeld voor bekenden!

26-08-2021
De zomervakantie zit erop, tijd voor de dagelijkse routine. Studeren, (huishoudelijk) werk en of de kinderen naar school brengen horen daar zeker bij. Maar sporten toch ook?

Wij horen regelmatig dat mensen geen tijd hebben om te sporten. Geen tijd om je lichaam te onderhouden, conditie te verbeteren of gericht de spieren te trainen om lekker in je vel te zitten. Te ontspannen en je mentale weerbaarheid te versterken. De positieve effecten van sporten zijn bekend, maar toch staat sporten niet bij iedereen op het prioriteitenlijstje.

Sportcentrum Oosterhesselen heeft een leuke actie bedacht, waar je eigenlijk niet omheen kan. Leden die, vòòr 1 oktober, 3 nieuwe leden aanbrengen sporten de maand december GRATIS! Het nieuwe lid betaald geen inschrijfgeld à €17,50 wanneer ze jouw naam expliciet vermelden op het inschrijfformulier. Maak jouw vrienden, familie en kennissen enthousiast om bij ons te komen sporten en te profiteren van deze tijdelijke actie.
Maar nog belangrijker; om te werken aan een gezond lichaam en geest!

GRATIS PROEFLES
Eerst kijken of sporten bij Sportcentrum Oosterhesselen iets voor je is? Dat kan! Schrijf je in voor een gratis proefles.

Wij hopen iedereen vaak te zien op het sportcentrum.

Fit & Gezond IEDERE DAG!

Studenten- en gezinsabonnement

NIEUW:
– Studentenabonnement €27,50
Het studentenleven is al duur genoeg. Ook wij vinden dat studenten moeten kunnen blijven sporten. Ben je student? Mail naar info@sportcentrumoosterhesselen.nl en wij passen je abonnement aan.

– Gezinsabonnement €80,-
Het hele gezin, wonende op hetzelfde adres, kan sporten voor een vast bedrag. Of je met 3, 4 of 6 gezinsleden bij ons sport maakt niet uit. Maak je op dit moment gebruik van de 10% familie korting dan kan je overstappen.

Wil je gebruik maken van één van bovenstaande abonnementsvormen? Laat het ons weten via info@sportcentrumoosterhesselen.nl.

[/vc_row]
[/vc_row]