Het jaar van verandering!

Het nieuwe jaar is begonnen en het is tijd om de goede voornemens werkelijkheid te laten worden. Tijdens ons 5-jarig bestaan hebben we een aantal plannen met jullie gedeeld. Onder andere op het gebied van tennis en padel gaat er iets veranderen.

Binnen tennisbanen verdwijnen
Indoor tennis bij Sportcentrum Oosterhesselen gaat stoppen per 1 april 2023. Wij begrijpen dat dit geen fijn nieuws is voor tennissers. Er komen drie panoramische padelbanen, een lounge area en meer ruimte voor circuittraining en fitness.
De verwachting is dat de werkzaamheden starten in april, begin mei kunnen de eerste ballen geslagen worden.

Vacature, gastheer/-vrouw en fitnessinstructeur
Wij zijn opzoek naar geschikte kandidaten om ons trainersteam aan te vullen. Misschien heb je zelf interesse of wil je ons wel helpen. Breng jouw vrienden, kennissen of familie op de hoogte van onze vacatures. Hoe leuk is het als we dankzij jou een geschikte collega vinden.

NIEUWE VACATURES

Ben jij de gastheer of gastvrouw die wij zoeken?

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste collega met horeca-ervaring en helikopter view om ons team uit te breiden. Met jouw gevoel voor gastheerschap en gastvrijheid waarborg je de kwaliteit van ons sportcentrum. Jij zorgt dat iedere gast, veelal sporters zich welkom voelt, elke dag weer.

Als gastheer/-vrouw heb je interesse in de sport en voorzie je onze leden en gasten van een hapje en drankje. Je draait je hand niet om voor een opruim- of schoonmaakklus tussendoor. Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen.

Ben jij iemand die zelfstandig te werk gaat en wil jij onderdeel zijn van een gezellig, klein bedrijf met pit en potentie? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Fitnessinstructeur gezocht

Heb jij ervaring in de fitnessbranche en opzoek naar een leuke baan? Neem dan contact met ons op!

Of ken je iemand die wellicht interesse heeft? Laat het ons weten.

Indoor padellen

Drie indoor padelbanen bij Sportcentrum Oosterhesselen. Vanaf april 2023 start de bouw en de afronding van het project om drie indoor padelbanen te realiseren in de hal. Voor nog meer speelcomfort tijdens padel, hebben we gekozen voor een panoramische padelcourt.
De hal heeft een nokhoogte van 9,5 meter, dus ideaal voor een spelletje padel met vrienden en familie.
Kom jij ook bij ons padellen?

Sportcentrum bestaat 5 jaar
Begin oktober bestond Sportcentrum Oosterhesselen precies 5 jaar. Dit hebben wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Via Social Media en de mail hebben wij uitnodigingen verstuurt, om deze mijlpaal met ons te vieren. Tijdens de borrel op zaterdag 29 oktober hebben wij samen een toost uitgebracht en de plannen voor 2023 doorgenomen. Het was een super gezellige middag!

Zorg dat je ons volgt op Instagram en Facebook. Blijf op de hoogte, deel en like onze berichten.

Fit&Gezond IEDERE DAG!

Team Sportcentrum Oosterhesselen