Zomer Lidmaatschap een succes!

06-06-2022
Wat ontzettend leuk dat bijna 20 mensen zich hebben ingeschreven voor ons Zomer Lidmaatschap. Een aantal bekende gezichten die eerder lid zijn geweest, maar vooral nieuwe.

Chouffe Classic, met appeltaart
Zaterdag 4 juni werd voor het eerst de Chouffe Classic in Nederland georganiseerd. Sportcentrum Oosterhesselen was één van de drie verzorgingsposten op de 115 en 165 kilometer route. Het evenement was compleet uitverkocht en ruim 1000 wielerliefhebbers fietsten door Oosterhesselen naar het sportcentrum. Onze toppers Sandra en Tessa moesten hard werken om de fietsers te voorzien van koffie en appeltaart. Het was een geslaagde dag met heerlijk weer!

Sportcentrum bestaat bijna 5 jaar
Begin oktober bestaat Sportcentrum Oosterhesselen 5 jaar. Dit willen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Via Social Media willen wij de komende periode polsen hoe jullie deze mijlpaal met ons willen vieren. Een feest met alles erop en eraan? Borrel? Barbecue?
Zorg dat je ons volgt op Instagram en Facebook. Blijf op de hoogte, deel en like onze berichten.

Zomer komt eraan
Een compliment voor iedereen die bij ons sport. Wat wordt er goed getraind tijdens de groepslessen en in de fitnessruimte. Het is mooi om te zien hoe er gewerkt wordt aan een gezonde levensstijl, waarin sport een belangrijk onderdeel is van het welzijn. Wij hopen dat jullie ook de zomermaanden op deze manier doortrainen. Kijk vooral naar de lange termijn als je echt resultaat wilt bereiken met je training.

Fit&Gezond IEDERE DAG!

Team Sportcentrum Oosterhesselen