Buitenfitness komt eraan

7-3-2021
Maandag 19 april gaat het gebeuren. Plannen worden werkelijkheid, de buitenfitness zal worden gerealiseerd.

In fases zal de lege ruimte naast het sportcentrum worden omgetoverd tot een walhalla voor iedere sporter. Kracht, conditie, vetverbranding, lenigheid, coördinatie etc. Wat je doel ook is, de buitenfitness wordt de ideale plek om eraan te werken.

Uniek in de regio is ook het Calisthenicspark. Een serie uitdagende toestellen waarin je legio oefeningen kunt doen, met of zonder hulp van elastieken. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier grenzen verleggen en resultaat behalen.
Daarnaast komt een ruimte voor vrije oefeningen, die ook gebruikt zal worden voor groepstrainingen. En een aantal vaste rekken waarin je kunt squaten, bankdrukken, deadliften etc. Allemaal in de buitenlucht!

Natuurlijk hopen wij ook de binnen accommodatie zo spoedig mogelijk weer in gebruik te mogen nemen. Voor nu nog even trainen in of naast de tent. En eind april in de buitengym van bijna 300(!) vierkante meter.

Wij kijken enorm uit naar de uitbreiding en houden jullie op de hoogte.

Team Sportcentrum Oosterhesselen

Zure coronamaatregelen

24-2-2021
Gisteravond aandachtig naar Mark zitten luisteren. Helaas geen positief nieuws voor sportcentra’s en de leden!
Wij willen ZO GRAAG op een normale manier het sportcentrum openstellen!

Met de trainingsmogelijkheden die we (mogen) aanbieden kan je prima trainen, maar het is niet optimaal. Gelukkig maken veel leden hier wel gebruik van.

Qua ledenaantal zitten we, net als vele collega sportscholen, niet op het gewenste niveau. Na iedere persconferentie ben je weer wat leden kwijt. En ledenwerving in deze tijd is lastig.
Een zure appel waar we doorheen moeten bijten.

Trots zijn wij op iedereen die Sportcentrum Oosterhesselen een warm hart toedraagt. Mocht je op dit moment geen gebruik maken van ons sportaanbod, dan hopen wij je binnenkort weer eens te mogen verwelkomen!

Ondertussen worden de laatste handelingen verricht als het gaat om het ontwerp van de buitenfitness. Het hele jaar door buitensporten, wie wilt dat niet? Medio april gaan naar verwachting de eerste werkzaamheden van start. Een project in meerdere fases. En het eindresultaat gaat super gaaf worden!

Team Sportcentrum Oosterhesselen

Studenten- en gezinsabonnement

12-1-2021
Het nieuwe jaar is begonnen en het is tijd om goed nieuws te delen. Vanaf februari komen er twee abonnementsvormen bij:

– Studentenabonnement €27,50
Het studentenleven is al duur genoeg. Ook wij vinden dat studenten moeten kunnen blijven sporten. Ben je student? Mail naar info@sportcentrumoosterhesselen.nl en wij passen je abonnement aan.

– Gezinsabonnement €80,-
Het hele gezin, wonende op hetzelfde adres, kan sporten voor een vast bedrag. Of je met 3, 4 of 6 gezinsleden bij ons sport maakt niet uit. Maak je op dit moment gebruik van de 10% familie korting dan kan je overstappen.

Wil je gebruik maken van één van bovenstaande abonnementsvormen? Laat het ons weten via info@sportcentrumoosterhesselen.nl.

Mondkapje verplicht

3-12-2020
Rijksoverheid heeft het mondkapje ‘advies’ veranderd in verplicht! Ook wij moeten ons houden aan de nieuwe richtlijnen.

Vanaf heden is bij binnenkomst van het sportcentrum een mondkapje verplicht. Alleen bij het betreden van de tennis-/fitnesshal mag het mondkapje af. Als je tussentijds naar de wc gaat of klaar bent met sporten moet het mondkapje weer op.

From now on, a face mask is mandatory upon entering the sports center. The face mask may only be removed when entering the tennis-/ fitness hall. If you go to the toilet in the meantime or have finished exercising, you must put the mask back on.

Samen tegen Corona!

Team Sportcentrum Oosterhesselen