Padel training

Trainer Tom Lodewijk gaat de padeltrainingen verzorgen op de padelbanen van Sportcentrum Oosterhesselen. Je kunt je aanmelden voor privé training of een groep van 2, 3 of 4 personen.

Tom is een ervaren tennis en padelspeler (niveau 4) die weet hoe het spel gespeeld moet worden. Hij geeft momenteel Padellessen in Hoogeveen en Meppel. Voor elk niveau heeft hij de juiste en meest bruikbare tips.
Leren en plezier hebben vindt hij heel belangrijk, de lesser staat bij hem centraal.

Tom probeert zo flexibel mogelijk te zijn bij het inplannen van de lessen om zo te proberen aan de wensen van alle lessers tegemoet te komen, veel is mogelijk.
Er is bewust gekozen om eerst losse lessen en een kleine serie lessen aan te bieden zodat zoveel mogelijk padellers hiervan gebruik kunnen maken en wij op deze manier ook kunnen bekijken of de trainingen aanslaan, wat de reacties hierop zijn en waar behoefte aan is bij de Padellers in Sportcentrum Oosterhesselen.
Voor informatie en contact kun je bellen, appen of mailen naar;

Tom Lodewijk
0624481908
Lodewijkfd@live.nl

Padelladder

Teams
Deze competitie is alleen voor teams, heren- dames en mixdubbel in één ladder. De teammanager registreert beide spelers. Je kunt voor meerdere teams spelen, maar je kunt maar één team managen. Je kunt tijdens het seizoen van partner wisselen.

Rondes en seizoenen
Elke twee weken ontvang je een nieuwe wedstrijd. Op basis van de score passen we je niveau aan om de beste volgende wedstrijd te vinden. Als je het druk hebt of geblesseerd bent kun je rondes overslaan. Je kunt op elk moment tijdens het seizoen stoppen en starten.

Wedstrijdregels
Je speelt zolang je de baan hebt gereserveerd, tijdsduur bepaal je samen met je tegenstanders, en telt het aantal gewonnen games. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger geplaatst is.

Indoor padelbaan

Indoor padel Sportcentrum Oosterhesselen

Sinds 2023 heeft Sportcentrum Oosterhesselen vier indoor padelbanen. We hebben gekozen voor een panoramische padel baan, waardoor je nog meer speelcomfort ervaart tijdens het padel. Gehard glas zorgt voor veiligheid en demping van het geluid. Het kunstgras is van top kwaliteit en wordt internationaal veel gebruikt bij prof toernooien en competitie.

De hal heeft een nokhoogte van 9,5 meter, dus ideaal voor een spelletje padel met vrienden en familie. Kom jij ook bij ons padellen?

WhatsApp groepen

Word lid van onze padel WhatsApp groepen. Kies jouw speelsterkte en vind mensen om samen mee te spelen.

De spelregels

Wat je wil weten voordat je gaat padellen.