Fysiotherapie in Oosterhesselen

Bent u opzoek naar goede en betrouwbare fysiotherapie in Oosterhesselen? Met  specialisten op verschillende gebieden, jarenlange ervaring en bewezen resultaat, dan kunt u terecht bij Sportcentrum Oosterhesselen.
Wij werken samen met FysioTotaal en hun fysiotherapeuten helpen u graag. Niet alleen bij klachten en blessures van nek, rug, knieën en andere gewrichten en spieren. Ook kunt u gebruik maken van hun fysiotherapie wanneer u herstellende bent van een beroerte of wanneer u lijdt aan Parkinson, COPD, reuma of oedeemvorming. FysioTotaal is een ervaren Fysiotherapie praktijk in Oosterhesselen en omgeving.

Waarom fysiotherapie bij FysioTotaal in Oosterhesselen?

  • Kwaliteit van de behandeling staat centraal. De fysiotherapie in Oosterhesselen is erop gericht om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen.
  • De fysiotherapeuten zijn specialist in veel verschillende specialisaties en volgen bijscholing om up-to-date te blijven, van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie.
  • FysioTotaal heeft contracten met alle zorgverzekeraars.
  • Fysiotherapie in Oosterhesselen kan doordeweeks, maar ook in het weekend. Ruime openingstijden.
  • FysioTotaal is de fysio specialist in Oosterhesselen, maar heeft een andere locatie de voorkeur? Dan kunt u ook terecht op één van de andere locaties.
  • Als het nodig is om artsen of andere specialisten te betrekken in het herstel, dan zijn de lijnen kort.

Trots op de samenwerking

Sportcentrum Oosterhesselen is trots op de samenwerking met FysioTotaal. Als sportcentrum met hoge ambities, als het gaat om kwaliteit, dan is een samenwerking met een professionele fysiotherapie praktijk een uitstekende aanvulling. Wij willen onze klanten niet alleen helpen om fit, gezond en lekker in hun vel door het leven te gaan. Maar ook mogelijkheden bieden als het gaat om blessure preventie, herstel en revalidatie. FysioTotaal in Oosterhesselen speelt daarin een belangrijke rol. De specialisten helpen u graag, wacht niet langer en neem contact op met FysioTotaal.