BREAKING NEWS

3-12-2020
Rijksoverheid heeft het mondkapje ‘advies’ veranderd in verplicht! Ook wij moeten ons houden aan de nieuwe richtlijnen.

Vanaf heden is bij binnenkomst van het sportcentrum een mondkapje verplicht. Alleen bij het betreden van de tennis-/fitnesshal mag het mondkapje af. Als je tussentijds naar de wc gaat of klaar bent met sporten moet het mondkapje weer op.

From now on, a face mask is mandatory upon entering the sports center. The face mask may only be removed when entering the tennis-/ fitness hall. If you go to the toilet in the meantime or have finished exercising, you must put the mask back on.

Samen tegen Corona!

Team Sportcentrum Oosterhesselen

EXTRA GROEPSTRAINING

Blijven sporten is het motto om een betere weerstand op te bouwen tegen Corona. Daarom plannen wij vanaf volgende week extra groepslessen in.
Dinsdag 
19.00-19.45 uur NIEUW Crosstraining
19.45-20.30 uur NIEUW Crosstraining
Woensdag 
09.30-10.15 uur EXTRA Circuittraining
Donderdag 
19.45-20.30 uur EXTRA HITTtraining
Maximale groepsgrootte is 12 personen.

Check het volledige groepslesrooster op onze website of in de app.

SPECIAL MEMBERS

Je hebt ze vast al gezien in Oosterhesselen en omgeving?

Alle leden van Sportcentrum Oosterhesselen die tijdens onze gedwongen corona-sluiting lid zijn gebleven krijgen van ons een ‘Special Member’ shirt of tanktop. Bestellen kan bij de bar.
Mede dankzij deze groep trouwe leden zijn wij door de corona-crisis heen gekomen. En daar zijn wij zeer dankbaar voor!

TIJDELIJKE ACTIE(verlopen)

* GRATIS INTRODUCE-GEEN INSCHRIJFGELD *
Tot en met 1 augustus mag ieder lid gratis een introducé meenemen. Nieuwe leden betalen geen inschrijfgeld.
Voorwaarden
– Rekening houden met 1,5 meter afstand en de hygiënevoorschriften van het RIVM.
– Leden melden zich aan via de app. Neem je introducé mee en meldt het bij de trainer. Voor een groeples vooraf een plekje reserveren vanwege het beperkt aantal deelnemers.
– Maximaal 2x dezelfde introducé meenemen.
Het is tijd om de corona-kilo’s achter ons te laten!

NIEUWSBERICHT(juni 2020)

Beste Sporter,

Woensdag 1 juli gaan onze deuren weer open! Wij houden daarbij rekening met alle protocollen en regels van het RIVM en de Gemeente Coevorden. Ben je verkouden, heb je koorts of is er iemand in de familie ziek? Blijf dan thuis!

NIEUW: Om te voldoen aan de voorwaarden moet online gereserveerd worden voor een training. Zowel voor groepslessen als vrije training. Op dit moment wordt een reserveringsmodule gebouwd. Ieder lid ontvangt voor 1 juli inloggegevens per mail. Mocht u voor 1 juli geen mail ontvangen hebben, vernemen wij het graag. Controleer ook uw spam box. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

De komende periode willen wij onze leden extra in de watten leggen waar mogelijk. Iedereen die lid is gebleven tijdens Coronatijd, en nog steeds lid is nu wij opengaan, krijgt een uniek ‘Special member’ tanktop (dames) of shirt (heren) cadeau. Pasmaten liggen achter de bar. De maat kunt u vanaf 1 juli doorgeven aan Sandra, Koen of Jeroen.
Bent u geen lid (meer) dan kunt u tot en met zondag 12 juli lid worden zonder inschrijfkosten!

In de toekomst willen wij beter voorbereid zijn op een pandemie. Naast de tennishal, aan de kant van het beachveld, gaan wij een buitenfitness realiseren waar menig sportcentrum in Nederland jaloers op zal zijn. Een combinatie van Calisthenics, Cross-Fit en een vrije trainingsruimte. Het plan ligt klaar en zal in fases worden uitgevoerd. Hopelijk start in juli fase 1: de grond opschonen en het plaatsen van hekwerk. Doel is dat leden in de loop van dit jaar buiten kunnen trainen!
Groepslessen worden momenteel buiten op openbaar terrein gegeven. Als het weer en personeelsbezetting het toelaat zal er de komende periode ook buiten worden getraind op maandag- en woensdagavond. Op andere momenten is de training hoogstwaarschijnlijk binnen.

Wij hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Naast het publiceren van trainingsschema’s, live trainingen op Facebook en het verzorgen van buiten groepstrainingen deden we meer.
– Onderhoudsbeurt (cardio) apparatuur: o.a. reinigen, schoonmaken en leren bekleding behandelen
– Schilderwerk: o.a. voordeur, gang, toiletten, kleedkamers, bar, barkrukken, tafels, fietsenrekken
– Buitenverlichting bij de entree
– Snoeiwerkzaamheden rond de tennishal
– Complete schoonmaak sportcentrum
– Voorbereidingen treffen voor een verantwoorde opening op 1 juli
– Plan voor de buitenfitness uitwerken

Voor sommigen zal het wennen zijn om de sportschoenen (weer) aan te trekken. Maar wacht niet langer. Reserveer vanaf 1 juli online uw training of kom naar het sportcentrum om lid te worden. We gaan graag samen met u de sportieve uitdaging aan!

Wij danken nogmaals iedereen die ons in de afgelopen maanden heeft gesteund.

Met sportieve en positieve groet,

Mede namens Sandra en Koen,

Jeroen van Ruler
Sportcentrum Oosterhesselen