Wilt u tijdens uw verblijf op vakantiepark Landal Aelderholt te Aalden ook sportief bezig zijn? Dat kan bij Sportcentrum Oosterhesselen.

Waar kunt u gebruik van maken, tijdens uw verblijf op vakantiepark Landal Aelderholt?

Indoor padelbanen
Wij hebben 3 nieuwe panoramische indoor padelbanen, te boeken via Meet&Play. U kunt ervoor kiezen om een padelbaan voor 60 of 90 minuten te reserveren. Padelrackets zijn voor €2,50 per stuk te huur en een blik padelballen a 3 stuks voor €7,50 te koop.

Calisthenics toestellen
Train met je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Met of zonder elastieken kan je, ook als beginner, duw-, trek-, buig-, sprong- en zwaai-oefeningen doen. Bij Sportcentrum Oosterhesselen hebben we een professioneel calisthenics parcours buiten, naast ons pand. Heerlijk sporten in de frisse lucht.

Train je liever met free weights?
Dan is onze vrije trainingsruimte echt iets voor jou. Binnen én buiten is er genoeg ruimte om te squatten, deadliften, bankdrukken, optrekken en dergelijke. Olympische stangen, bumperplates, halterstangen en dumbells liggen klaar! Blijf fit tijdens uw verblijf op vakantiepark Landal Aelderholt.

In groepsverband trainen?
Schrijf dan in voor de dagelijkse groepslessen in de vorm van circuit- of HITTtraining onder begeleiding van een trainer. Voor alle trainingen, ook als gast van vakantiepark Landal Aelderholt, moet online ingeschreven worden.

Tarieven per persoon
  • €8,50 voor één dag sporten, zonder begeleiding.
  • €20,- voor één week sporten, zonder begeleiding.

Naast fitness en groepslessen is het ook mogelijk om binnen te padellen. Reserveer een baan via Meet&Play.

Blijf op de hoogte via onze nieuwspagina of Instagram of Facebook. Voor meer informatie mail naar info@sportcentrumoosterhesselen.nl.

Fit & Gezond IEDERE DAG!