Vacature, ben jij de gastheer of gastvrouw die wij zoeken?

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste collega met horeca-ervaring en helikopter view om ons team uit te breiden. Met jouw gevoel voor gastheerschap en gastvrijheid waarborg je de kwaliteit van ons sportcentrum. Jij zorgt dat iedere gast, veelal sporters zich welkom voelt, elke dag weer.

Als gastheer/-vrouw heb je interesse in de sport en voorzie je onze leden en gasten van een hapje en drankje. Je draait je hand niet om voor een opruim- of schoonmaakklus tussendoor. Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen.

Ben jij iemand die zelfstandig te werkt gaat en wil jij onderdeel zijn van een gezellig, klein bedrijf met pit en potentie? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Fitnessinstructeur

Heb jij ervaring in de fitnessbranche en opzoek naar een leuke baan? Neem dan contact met ons op!

Gezocht: Zelfstandige Personal Trainer met een ondernemers-mindset

Wil jij je huidige en of nieuwe klanten optimaal laten trainen en je klantenbestand uitbreiden? Zonder te investeren in een bedrijfspand, materiaal en apparatuur. Dan is dit je kans!

Binnen Sportcentrum Oosterhesselen willen wij al onze leden de mogelijkheid bieden om optimaal te kunnen trainen. En daar hoort natuurlijk ook persoonlijke begeleiding bij!

Als Personal Trainer krijg je binnen Sportcentrum Oosterhesselen de mogelijkheid om je eigen business op te bouwen en uit te breiden. Je start jouw PT studio binnen Sportcentrum Oosterhesselen en maakt daarbij gebruik van de faciliteiten, materiaal en fitnessapparatuur die wij ter beschikking stellen. Ideaal toch?

Het werven van nieuwe klanten doe je zelf, maar waar mogelijk promoten wij graag jouw Personal Training sessies. Met jouw enthousiasme, kennis en ervaring zorg je ervoor dat klanten de gewenste trainingsdoelen behalen en begeleid je ze naar een gezonde leefstijl.
Je bent ambitieus en gedreven om jouw business verder uit te breiden. Klanten zullen met plezier bij jou trainen en deelnemen aan jouw trainingen.

Ben jij de zelfstandige Personal Trainer die wij zoeken? Of een startende Personal Trainer die zichzelf eerst verder wil ontwikkelen binnen ons sportcentrum? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar info@sportcentrumoosterhesselen.nl of onderstaand contact formulier.



    Stuur hier je CV in PDF mee als bijlage