TENNISBAAN

Tennis in de winterperiode, van september tot en met maart, op een binnen tennisbaan bij Sportcentrum Oosterhesselen. Altijd dezelfde speelomstandigheden en een vast tijdstip, waarop de tennisbaan voor jullie gereserveerd is. Blijf tennissen in de wintermaanden en kom in het voorjaar goed voor de dag op de tennisbaan. Na een lekker potje tennissen kan je met een drankje na genieten in de kantine.

Onze tennisbanen zijn voorzien van een naadvilttapijt met prima speeleigenschappen. Een rode tennisbaan met één laag tapijt en een groene tennisbaan voorzien van meerdere lagen tapijt, voor extra demping. In april 2023 gaan wij het sportcentrum verbouwen. Meer informatie over de verbouwing is te vinden op onze nieuwspagina of volg ons via Instagram en Facebook.

TENNISBAAN RESERVEREN

Tennisbaan reserveren om binnen te tennissen in Sportcentrum Oosterhesselen? Op dit moment zijn er op verschillende dagen en tijden nog tennisbanen beschikbaar, om te tennissen met jouw tennismaten. Ook in het weekend op zaterdag- én zondagochtend. Zowel éénmalig als wekelijks op hetzelfde tijdstip tennissen is een optie. Je kunt ervoor kiezen om een uur te tennissen, maar tennis je liever wat langer dan is het ook mogelijk om de tennisbaan langer te reserveren.

Hieronder staan de tarieven en tijden waarop je een binnen tennisbaan kunt reserveren bij Sportcentrum Oosterhesselen. Heb je een andere dag of speeltijd als voorkeur? Laat het ons dan even weten.

Tarief: 09.00-17.30 uur €21,- en 17.30-22.30 uur €23,50 per uur per baan.
Speeltijden: maandag tot en met vrijdag 09.00-12.30 en 15.15-22.00 uur.
Zaterdag 09.00-12.00 uur.

Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden via het contactformulier of info@sportcentrumoosterhesselen.nl.